Övik Energi AB

Utbilda dig inom el, energi, eller teknik. Vi väntar på dig!

Energi – en framtidsbransch
Hos oss kan du arbeta inom något av följande områden; el, fibernät, värme, ånga och kyla. Vi arbetar med modern teknik och lägger stor vikt vid att ligga långt fram även när det gäller miljöfrågor. Här har du möjlighet att vara med och utveckla nya, smarta lösningar för våra produkter och tjänster.

Arbeta hos oss
Vi erbjuder många olika och spännande arbetsuppgifter. Utbildningar med inriktning mot el/distribution, industri, natur och teknik, liksom mer samhällsinriktade utbildningar, är en bra grund för att arbeta hos oss. Våra anställda idag är mellan 20 och 67 år. Företaget präglas av stort engagemang bland medarbetarna. Vi är måna om att alla som jobbar hos oss ska trivas och erbjuder, förutom stimulerande arbetsuppgifter, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och goda möjligheter till utveckling.

Praktik och examensarbeten
Varje år välkomnar vi praktikanter från flera olika utbildningar. Vi strävar också efter att erbjuda spännande ämnen för examensarbeten för studenter på gymnasie- eller högskolenivå. Har du en idé som du vill prova? Eller vill du praktisera hos oss för att få inblick i vad vi arbetar med?

Välkommen att kontakta oss!