Mälarenergi

Vi behöver din energi!

Vi arbetar målmedvetet mot vår vision: En värld där vi tillsammans lever och verkar helt utan klimatpåverkan. Med visionen i fokus, har vi påbörjat Resan mot noll – en resa där slutdestinationen är att uppnå nettonoll utsläpp av fossil koldioxid. Vi gör det för dig, för Mälardalen och för planeten vi bor på.

Mälarenergi är en viktig del av samhället. Vi levererar flera grundläggande funktioner som energi, vatten- och bredbandslösningar till våra kunder runt om i Mälardalen. Just nu står vi inför vår största utmaning någonsin, att anpassa verksamheten så att vi kan lämna efter oss en hållbar värld till framtida generationer. Brinner du också för en hållbar framtid med innovativa lösningar? Följ med oss på Resan mot noll!

Här får du möjlighet att utvecklas
Hos oss får du alltid möjlighet att utvecklas - oavsett om det är inom den egna rollen eller i en annan position i koncernen. Utvecklingen inom energibranschen går snabbt framåt och vi står inför många utmaningar – och möjligheter. Det innebär att vi är på en ständig förändringsresa. En resa med många nya projekt där behovet av nya roller och kompetenser förnyas hela tiden. Du kan klättra uppåt, bredda dina kunskaper eller specialisera dig inom ett visst område. Och använda din energi för att skapa de möjligheter som passar dig bäst.

Hos oss får du en trygg anställning med bra arbetsvillkor. Vi tror på balans mellan jobb och fritid. Din energi behövs både hemma och på jobbet.

Vi jobbar allt mer digitalt och flexibelt. Det tycker vi är effektivt och hållbart! Hur mycket och på vilket sätt varierar mellan olika verksamheter, arbetsuppgifter och dina egna förutsättningar.

Med ny energi löser vi framtidens utmaningar tillsammans!

ADRESS

Mälarenergi AB
Box 14
721 03 Västerås

Telefon: 021-39 50 00

Yrken

Program

Yrkeshögskola, Högskola och Universitet, främst inom tekniska och naturvetenskapliga områden.