AB PiteEnergi

Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser och tillsammans med oss, för­enkla våra kunders vardag? "Lokaltänksamhet" är vårt magiska ledord och medar­betarna vår främsta tillgång i arbetet med att stärka och stödja ett hållbart Piteå, för människorna, miljön och företagen. Vi satsar på våra anställda och tycker att en sund balans mellan arbete och fritid är viktigt. I vår organisation utvecklas individer i en trygg miljö. Vi investerar i kompetensutveckling, jämställdhet och friskvård.

Det är inte lätt att veta vad man vill jobba med innan man ens har pluggat klart. Vi vill tipsa dig om Energibranschen som är både expansiv och full av utmaningar.

Vi har ett ständigt behov av nya medar­betare med många olika kompetenser inom både bredband, fjärrvärme, elnät, försäljning/marknad, kundservice, HR, IT, inköp och ekonomi. Alla delar i vår verksamhet är lika viktiga och hos oss har du stora möjligheter att hitta ett arbete som känns meningsfullt och utvecklande för dig. Vi söker alltid efter medarbetare som vill växa och utvecklas med oss.

2020 blev vi för fjärde gången certifierade som ett "Great Place to Work" och dess­utom en av de 25 bästa arbetsplatserna (av medelstora företag), vilket för oss är ett bevis på att företaget uppfattas som en bra arbetsplats av de anställda.

Att vi är omtänksamma människor i en omtänksam organisation gör att vi har god gemenskap och trivs tillsammans.

Kontakta oss gärna för lediga jobb och praktik. Välkommen till oss!