AB PiteEnergi

Vill du vara med och utveckla en hållbar framtid i Piteå?

Vill du vara en del av vår gemenskap och tillsammans med oss, förenkla våra kunders vardag? ”Lokaltänksamhet” är vårt magiska ledord och medarbetarna vår främsta tillgång i arbetet med att stärka och stödja ett hållbart Piteå, för människorna, miljön och företagen. Vi satsar på våra anställda och tycker att en sund balans mellan arbete och fritid är viktigt. I vår organisation utvecklas individer i en trygg miljö. Vi investerar i kompetensutveckling, jämställdhet, arbetsmiljö och friskvård.

Det är inte lätt att veta vad man vill jobba med innan man ens har pluggat klart. Vi vill tipsa dig om Energibranschen som är både expansiv och full av utmaningar.

Vi har ett ständigt behov av nya med­arbetare med många olika kompetenser inom både bredband, fjärrvärme, elnät, försäljning/marknad, kundservice, HR, IT, inköp och ekonomi. Alla delar i vår verk­samhet är lika viktiga och hos oss har du stora möjligheter att hitta ett arbete som känns meningsfullt och utvecklande för dig. Vi söker alltid efter medarbetare som vill växa och utvecklas med oss.

Vi är certifierade enligt utmärkelsen "Great Place To Work''. Detta är ett bevis på att företaget uppfattas som en bra arbetsplats av de anställda. Att vi är omtänksamma människor i en omtänksam organisation gör att vi trivs tillsammans och har god gemenskap.

Visst har vi 100 % förnybar el, snabbt bredband, bekväm fjärrvärme och stabilt elnät, men framför allt är vi en del av något större. Vi har vuxit upp med Piteå, vill bidra till lokaltänksam utveckling och alltid investera för Pitebornas bästa.