AB Hörby Bruk

Lek- och arbetsglädje varje dag!

På Hörby Bruk tillverkar vi allt från gungor till skottkärror och olika transportvagnar. Stålgungan CanCan är vår mest kända lekprodukt. Den har du säkert gungat i som barn. En annan storsäljare är vår gröna skottkärra med träskalmar. Vi är Nordens största tillverkare av skottkärror. Som du ser är bredden på våra produkter stor. Den gemensamma nämnaren är att produkterna är gjorda av plåt och stålrör. I stort sett all tillverkning sker i vår fabrik som är belägen mitt i Hörby.

FÖRETAGET OCH VÅRA PRODUKTER
Hörby Bruk är ett gammalt företag. Företaget startade redan 1920. Vi kombinerar all kunskap och erfarenhet som vi samlat på oss under många år med nytänk och innovationer. Utmärkande för våra medarbetare är just stor kunskap och känsla för detaljer. Denna noggrannhet tillsammans med våra avancerade produktionsmetoder gör att hela vårt sortiment håller en mycket hög kvalitet och tål hårda påfrestningar. Vår produktionsprocess kännetecknas av hög automation med t ex robotar.
Många av våra produkter tillverkas från grunden i Hörby. Vi börjar med en utvecklingsidé som sedan växer fram och blir till en prototyp. Efter noggranna marknadsundersökningar och tester börjar sen produkten att säljas. De flesta av våra produkter säljer vi i Sverige och i Norden, men vi säljer även en del till övriga Europa.

VÅRT ARBETE MED KVALITET OCH MILJÖ
Kvalitet är mycket viktigt för Hörby Bruk. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001.

ARBETA HOS OSS
Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett flexibelt företag med korta beslutsvägar. Du får stor möjlighet att påverka. Samtidigt får du jobba med mycket välkända produkter. Vem har inte en Ekeby skottkärra eller en CanCan gunga hemma i trädgården?