Ahlberg Bil

Med fokus på dig!

”På Ahlberg Bil vet vi hur betydelsefullt det är att få behov, förväntningar och drömmar uppfyllda för att livet ska rulla på som vi önskar. Därför vill vi gärna göra det där lilla extra för att våra kunder ska bli nöjda. Vi är mycket stolta över våra varumärken och sätter stort värde i att utföra service, reparationer och övriga tjänster med högsta kvalitet. Varmt välkommen till oss på Ahlberg Bil!”
JOHAN AHLBERG, VD

Att arbeta hos oss
På Ahlberg Bil arbetar vi efter värdeorden Engagemang, Ansvarstagande och Omtanke. Dessa är genomgående i allt vi gör – i vår kontakt med kunder, hur vi agerar mot varandra, när vi utför vårt arbete. Vi är mycket stolta över våra varumärken och sätter stort värde i att utföra service, reparationer, försäljning och övriga
tjänster med högsta kvalitet.

Hos oss får du en trygg anställning. Vi är anslutna till kollektivavtal med tillhörande försäkringar. Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, personalrabatter och möjligheter att skapa ett stort nätverk inom de fem orterna vi arbetar på. Vår bransch är föränderlig och här får du möjligheten att utvecklas tillsammans med oss. Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden inom vår verksamhet. Mångfald berikar och vi söker dig som kan komplettera vårt team med din kompetens, erfarenhet och personlighet. Vår förhoppning är att du vill vara med på vår resa att skapa Sveriges trivsammaste arbetsplats och även Sveriges nöjdaste kunder.

Utvecklingsmöjligheter
Hos oss hittar du många olika yrkesroller. Här finns även goda chanser till kompetensutveckling och vidareutbildning, vilket kan leda till att du kan jobba vidare i andra yrkesroller inom bolaget.

ADRESS

Karlskrona Gullbernavägen 22, 0455 – 615 840
Karlshamn Korpadalsvägen 2, 0454 – 330 00
Olofström Ekhagsvägen 1, 0454 – 379 00
Sölvesborg Kämpaslättsvägen 1, 0456 – 441 900
Ljungby Långgatan 25, 0372 – 679 00