GARO

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallations­marknaden.

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallations­marknaden.

Sök El- och energiprogrammet!

GAROs kärnkompetens är att utveckla kompletta och innovativa helhetslösningar som förenklar elinstallationen, reducerar installationstiden för elinstallatörer och i sin tur även minskar slutkundens totala installationskostnad. En komplett helhetslösning består av en standardplattform, som tillsammans med elkomponenter bildar en skräddarsydd helhetslösning för kundens specifika behov.
Helhetslösningarna i form av centraler, kabelskåp och elbilsladdare kan bland annat innehålla komponenter som huvudbrytare, automatsäkringar, jordfelsbrytare, kontaktorer och energimätare.

GARO presenterade sin första laddstation redan 2008. Sedan dess har vi varit med och lett utvecklingen inom laddinfrastruktur genom ett ständigt utökat sortiment av ladd­lösningar och ladd­produkter. Idag erbjuder vi all typ av fordons­laddning – från den enkla laddboxen, att ha hemma i villan, till den högeffektiva snabb­laddaren. Med våra utbildningar driver vi dessutom på utvecklingen genom att sprida kunskap och information.

Du kommer att bli en viktig spelare för oss i GARO-laget. Vi behöver ständigt nya medarbetare med ny kompetens så att vi kan fortsätta utvecklas. Om du läser ett tekniskt program öppnas en bred väg för utveckling hos oss. Vi ser mycket positivt på att du kommer in med kompetensen från El- och energiprogrammet i vår tillverkning av centraler, elskåp, laddare och andra komponenter. Från produktion finns flera vägar att gå om man väljer en teknisk inriktning. Du kan bli testare, kvalitets­tekniker, servicetekniker, produktionstekniker och produktutvecklare.
På GARO kan du även arbeta med sälj samt teknisk och kommersiell support till våra kunder. Vi kommer att behöva allt fler medarbetare som är duktiga på mjukvaruutveckling och inköp av komponenter från andra länder samt att konstruera mekanik och el.