Folktandvården Stockholms län

Satsa på tandvård och gör skillnad!

Vill du arbeta hälsofrämjande och bidra till bättre folkhälsa i samhället? Vi på Folktandvården Stockholm jobbar för gladare, friskare och mer jämlika munnar och för att Stockholm ska vara en stolt leende huvudstad. Vill du vara med på vår resa? Då tycker vi att du ska satsa på ett yrke inom tandvården hos oss på Folktandvården Stockholm. Här finns många viktiga uppdrag, gott om jobb och möjligheter att växa under lång tid.

Hjälp oss göra skillnad
På Folktandvården Stockholm gör du skillnad i människors liv och bidrar till bättre folkhälsa i samhället. Vi vill att alla ska ha bra munhälsa och noll hål. Vi börjar skola alla i tändernas ABC tidigt, redan på barnavårdscentralen. Och fortsätter sedan via förskolor, femteklassare och genom hela livet. Vi arbetar för ett hållbart samhälle och är miljöcertifierade sedan 2005. Vi jobbar också för fullt med att öka andelen biobaserade tandborstar, muggar och saliv-sugar för att minimera fossila material. Dessutom forskar vi för framtiden och har bland annat hittat kopplingar mellan munhälsa och folksjukdomar som diabetes.

Vi ger möjligheter
För att klara vårt viktiga uppdrag satsar vi stort på kunskap. Det är våra medarbetare som gör oss framgångsrika och utvecklar vårt företag framåt. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och investerar hela tiden i utbildning och utveckling. Men vi behöver bli fler! För dig som väljer att bli tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska finns det stora möjligheter för ett långt och givande arbetsliv. Bli en av oss du också och satsa på något av yrkena inom tandvården.

Välkommen till Folktandvården Stockholm!

ADRESS
Folktandvården Stockholms län AB
Box 6420
113 82 STOCKHOLM

Telefon: 08-123 166 00