Folktandvården Stockholms län

Vill du göra skillnad? Satsa på tandvård!

Vill du arbeta hälsofrämjande och bidra till bättre folkhälsa? Då tycker vi att du ska satsa på ett yrke inom tandvården. Här finns både ett viktigt uppdrag och gott om jobb.

Vi på Folktandvården Stockholm arbetar med vad vi tycker är tandvårdens finaste och viktigaste uppdrag – att förbättra befolkningens munhälsa. Det har vi gjort i över 80 år. Munhälsan i Sverige är idag bland de bästa i världen och vi är stolta över att ha bidragit till det.

Hjälp oss göra skillnad
På Folktandvården gör du skillnad i människors liv och bidrar till bättre folkhälsa. Vi vill att alla ska ha bra munhälsa och noll hål. Därför är förebyggande tandvård viktigt för oss. Vi börjar skola alla i tändernas ABC tidigt, redan på barnavårdscentralen. Och fortsätter sedan via förskolor, femteklassare och genom hela livet, vid varje besök hos oss.

Vi arbetar för ett hållbart samhälle och är miljöcertifierade sedan 2005. Hos oss brukar vi säga att det hål som inte behöver lagas är det mest miljövänliga. Men vi jobbar också för fullt med annat, som att öka andelen biobaserade tandborstar, muggar och salivsugar för att minimera fossila material.

Dessutom forskar vi för framtiden och har bland annat hittat kopplingar mellan munhälsa och folksjukdomar som diabetes.

Vi ger möjligheter
För att klara vårt viktiga uppdrag satsar vi stort på kunskap. Det är våra medarbetare som gör oss framgångsrika och utvecklar vårt företag framåt. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och investerar hela tiden i utbildning och utveckling. Men vi behöver bli fler! För dig som väljer att bli tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska finns det stora möjligheter. Bli en av oss du också och satsa på något av yrkena inom tandvården.

Välkommen till Folktandvården Stockholm!

ADRESS
Folktandvården Stockholms län AB
Box 6420
113 82 STOCKHOLM

Telefon: 08-123 166 00