Kriminalvården – Anstalt Salberga

VILL DU JOBBA PÅ SALBERGA SOM KRIMINALVÅRDARE

ETT VIKTIGT JOBB MED STORA KARRIÄRMÖJLIGHETER!

Som kriminalvårdare är du med och bidrar till kriminalvårdens viktiga samhällsuppdrag – att bryta den onda cirkeln – och tillsammans med kunniga kollegor vara med och motivera de intagna till ett liv utan kriminalitet. Du jobbar alltid tillsammans med andra kriminalvårdare och har en daglig kontakt med de intagna. Arbetet innefattar allt från säkerhetsarbete i form av visitationer till att genom samtal motivera våra intagna till ett liv utan kriminalitet.

Häktet och Anstalten Salberga ligger i Sala och är Sveriges näst största anstalt i den högsta säkerhetsklassen. Vi söker nu nya kriminalvårdare. Har du en humanistisk grundsyn, empatisk förmåga och kan hantera konflikter på ett konstruktivt sätt samtidigt som du är tydlig, och kan vara gränssättande? Då kan du bli vår nya kollega! Du kan jobba som tillsvidareanställd, timvikarie eller som sommarjobbare. Utbildningen är betald. Sök jobb som kriminalvårdare på VO Salberga redan idag!

Läs mer på www.kriminalvarden.se

ADRESS
Kriminalvården
601 80 Norrköping

Johannesbergsgatan 6
733 35 Sala

Besök: Slottsgatan 78
Telefon: 077-22 80 800

Yrken

Vi har ca 70st olika yrkestitlar nationellt inom anstalt, häkte, transport, frivård och stödverksamhet. Det vi eftersöker nu, och som också är den största yrkes-gruppen, är kriminalvårdare