Länsförsäkringar Västra Götaland

Hjälp oss att skapa en tryggare vardag!

Vi är bland de allra bästa när det gäller kundnöjdhet och det verkar som att vi gör mycket rätt. Men för att vi även i framtiden ska kunna erbjuda de allra bästa produkterna, tjänsterna och servicen till våra kunder behöver vi anställa rätt personer. Kanske är det just dig vi söker?

Länsförsäkringar är ett unikt bolag. För det första är vi lokala. Länsförsäkringar består av 23 fristående bolag i hela landet vilket innebär att vi pratar med våra kunder på alla dialekter. Det innebär också att vi alltid finns nära dig, både med kontor och personlig service. För det andra så ägs vi av våra kunder. Vi har inga aktieägare som ska få del av vinsten, istället är det våra kunder som får återbäring när det går bra för bolaget. För det tredje så erbjuder vi ett helhetserbjudande som ingen annan kan matcha. Förutom att vi är ett försäkringsbolag är vi idag både bank och fastighetsförmedling – dessutom har vi en egen larmcentral. Vi tror nämligen att man genom att samla allt som rör sin privatekonomi hos oss får en bättre överblick och därigenom kan känna sig lite tryggare.

Vår storlek – din styrka!
Det är här du kommer in i bilden. Med tanke på vår breda verksamhet finns det väldigt många olika yrkesroller hos oss. Alltifrån besiktningsman till säljare och jurist. För att arbeta här vill vi att du har minst gymnasieutbildning. För en del av våra jobb behöver du även en eftergymnasial utbildning, exempelvis inom ekonomi eller juridik. Men många av våra medarbetare utbildas kontinuerligt inom bolaget för att få specialistkompetens. Störst vikt lägger vi ändå på hur du är som person.

ADRESS
Länsförsäkringar Älvsborg
Vallgatan 21
Box 1102
462 28 VÄNERSBORG

Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän
Vestagatan 9
416 48 GÖTEBORG

Länsförsäkringar Skaraborg
Rådhusgatan 8
Box 600
541 29 SKÖVDE