ByggPartner

Vi är det lilla, stora byggföretaget

ByggPartner är en omtänksam arbetsgivare som värnar om medarbetarnas välmående, utveckling och balans i livet. Här finns många olika roller och stora möjligheter att växa och utvecklas.

ByggPartner är ett byggföretag med basen i Dalarna och verksamhet i Mellansverige. Våra vanligaste projekt är bostäder, samt olika typer av samhällsfastigheter som till exempel skolor, förskolor och vårdlokaler. Vi är en etablerad träbyggare som har genomfört en rad stora projekt i trä genom åren. Vårt arbetssätt präglas av sunda värderingar, samverkan och effektivitet.

Att arbeta på ByggPartner
På ByggPartner kan den som vill få möjlighet att växa och utvecklas, komma till tals och bidra till förbättring. ByggPartner är det lilla, stora byggföretaget. Vi ska upplevas som familjära och informella, men samtidigt effektiva och proffsiga. På våra arbets- platser flödar dialogen mellan kollegorna. Här utbyts erfarenheter och tips. Alla hjälper till, oavsett om du egentligen inte äger frågan.

I var och en av våra fem regioner finns ett eller flera lokalkontor. Alla våra medarbetare är knutna till något av våra kontor. Där finns stabs- och stödfunktioner, samt delar av projektorganisationen, som kalkyl, projektering, etc.

Beroende på om du är tjänsteman eller hantverkare kommer du att tillbringa dina arbetsdagar på kontoret eller ute på projekten, eller både och. Vi är en rörlig och flexibel organisation där medarbetarna rör sig mellan våra respektive byggarbetsplatser och kontor utifrån behov. Möten sker ofta digitalt och vi arbetar med många olika typer av IT-stöd för att möjliggöra en mer flexibel arbetsmiljö.

På vår hemsida, byggpartner.se, hittar du länk till vår jobbsökarsida, där finns annonser med lediga jobb, men vi tar också gärna emot din spontanansökan.