Särnmark Assistans

Bli en hjälte i vardagen som personlig assistent!

Letar du efter ett spännande sommarjobb, ett utvecklande deltidsjobb eller väljer du att arbeta efter gymnasiet? Om du vill ha ett jobb som förändrar liv, då ska du kolla in möjligheten att jobba som personlig assistent hos Särnmark.

GÖR SKILLNAD VARJE DAG
Som personlig assistent spelar du en avgörande roll i någon an-nans liv. Du hjälper människor med funktionsnedsättningar att leva sina liv fullt ut – varje dag. Det är mer än bara ett jobb, det är att vara en hjälte i vardagen!

LÄR DIG VÄRDEFULLA LIVSKUNSKAPER
Att vara personlig assistent lär dig om empati, tålamod och hur man löser problem. Du kommer att utveckla färdigheter som du kan använda i hela livet, oavsett vilken karriär du väljer senare.

FLEXIBILITET
Jobbet som personlig assistent erbjuder ofta flexibla arbetstider. Det är ett perfekt sätt att tjäna pengar samtidigt som du studerar eller följer dina intressen.

VAD KRÄVS FÖR ATT BLI PERSONLIG ASSISTENT?
Vi söker dig som har ett öppet sinne, en stor portion lyhördhet och som är ödmjuk inför andra personers livssituation. Din inställning är helt avgörande! Att du är serviceinriktad och social, är en självklarhet för oss. Du ska också ha fyllt 18 år.

Intern utbildning: Som nyanställd får du gå Särnmarks assistentkurs på nätet för att lära dig grunderna i yrket. Du får också en introduktion speciellt för den kund som du kommer jobba för.

Meriterande: En gymnasieexamen är positivt. Ännu bättre är det om du har gått till exempel vård- och omsorgsprogrammet på gymnasiet.

Särskilda krav: Hos vissa kunder kan det finnas särskilda krav som till exempel körkort.

VÄLKOMMEN TILL SÄRNMARK
Är du rätt person, erbjuder vi dig utbildning och vägledning när du så behöver så att du kan göra ett bra arbete och trivas hos oss. För vi vill att du ska stanna. Länge! Långsiktighet ger trygghet, inte bara för våra kunder utan även för dig som anställd.

Alla våra personliga assistenter är via sitt anställningsavtal knutna till Vårdföretagarnas kollektivavtal med fackförbundet Kommunal. Som anställd har du också rätt till friskvårdsbidrag.

ADRESS

Särnmark Assistans
Österväg 12
621 45 Visby

Telefon: 0498-66 09 00

Yrken

Program

Särnmarks interna utbildning
Undersköterskeutbildning