Norrlands Bil

Tillsammans vill vi ge er den bästa servicen

Norrlands Bil är ett familjeföretag som funnits sedan 1944 och grundades i Skellefteå. Sedan starten 1944 har det hänt en hel del och idag finns vi på sju norrländska orter- från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Vi arbetar huvudsakligen med att sälja, serva och reparera Scania, Volkswagen, Audi, Skoda och Seat.

Vi sysselsätter idag ca 330 medarbetare som arbetar som servicetekniker/mekaniker för personbilar och lastbilar, plåtslagare, servicerådgivare, reservdelspersonal, lager, verkstadschefer, bil- och lastbilsförsäljare, administration och mycket mer. Vi söker alltid efter nya medarbetare som vill vara en del av Norrlands Bil och som vill vara med på den spännande resa vi har framför oss då bilbranschen ständigt förändras och går mot mer avancerad teknik och elektrifiering!

Att arbeta med service och reparation av bilar idag skiljer sig en hel del från hur det var förr. Numera är moderna bilar uppbyggda på avancerad teknik och att använda datorn som verktyg är lika vanligt som en skiftnyckel. Mycket i en modern lastbil eller bil styrs av datorer, så vi söker främst efter medarbetar med ett genuint teknik- och fordonsintresse.

Då bilbranschen utvecklas i rask takt innebär det att vi också måste utveckla människorna bakom tekniken, den viktigaste resurs vi har våra medarbetare! Att arbeta på Norrlands Bil innebär goda möjligheter till vidareutbildning inom de olika bilmärkena och Scania. Våra generalagenter från Scania- och Volkswagenkoncernen erbjuder och samordnar utbildningar så vi säkerställer att vi följer med i utvecklingen.

Rekryteringsbehovet inom fordonsbranschen är stort nu och kommer kvarstå i framtiden. Vill du säkra ett arbete efter gymnasiet och vara med på en spännande resa är en utbildning inom fordonsbranschen ett säkert kort!

Välkommen att kontakta oss och lycka till!