Hyresbostäder i Norrköping AB

EN ARBETSPLATS SOM KÄNNS HEMMA.

Sedan 1946 har vi jobbat för ett Norrköping att trivas i, och det kommer vi alltid att göra. Vi har drivit på utveckling och engagerat oss i sådant som gör staden trevligare att bo i. Idag har vi nya utmaningar - men med samma mål i grunden: att tillsammans skapa ett Norrköping vi alla längtar hem till.

Hyresbostäder är Norrköpingsbornas eget bostadsbolag. Vårt allmännyttiga ansvar innebär att vi finns till för alla. Vi är den största arbetsgivaren inom bostadsmarknaden i Norrköping och har en tredjedel av den lokala hyresbostadsmarknaden.

En av Sveriges bästa arbetsplatser
Hos oss arbetar ca 195 medarbetare inom ett flertal olika yrkesgrupper t ex förvaltning, service/reparation, uthyrning, bygg/underhåll och bosocialt arbete. Tillsammans formar vi vår och Norrköpings framtid. Vår medarbetarundersökning visar att våra medarbetare trivs på jobbet och vi är även certifierade enligt den internationella undersökningen Great Place To Work. Det innebär att vi är en av landets bästa arbetsplatser.

Vill du vara en av oss?
Läs mer under "Jobba hos oss" på vår hemsida. Där berättar bland annat några av våra medarbetare om sina yrken och hur det är att arbeta hos oss. Där finns även aktuella lediga tjänster och information om våra praktikplatser och sommarjobb.