AB Rörläggaren

Välj ett framtidsyrke som är roligt, utvecklande och omväxlande!

Då ska du välja ett yrke inom VVS hos oss.

AB RÖRLÄGGAREN är ett välkänt och framgångsrikt företag. Ett VS företag som har hög kunskapsnivå och arbetar med entreprenader inom sjukhus, skolor, bostäder, kommersiella fastigheter och industrier i södra Sverige. En bidragande orsak till vår framgång är företagets djupt grundade värderingar som vår kompetenta personal lever efter i vardagen. Vi har egna konstruktörer, ett stort teknisk kunnande och hög kunskapsnivå hos våra montörer. Vi har erfarenhet från många olika projekt och vi har muskler att driva flera projekt samtidigt. ESS och Universitetssjukhuset i Malmö är några av våra projekt.

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER
Ett jobb som t ex VVS montör utvecklas hela tiden. Nya tekniker och material och du får hela tiden ta dig an mer komplicerade uppdrag. Du kan också välja att bli 1:e montör. Våra 1:e montörer är kunniga inom yrket men har framförallt stort intresse för människor och för att skapa möjligheter till utveckling.
Som 1:e montör har du ansvaret ute på arbetsplatsen och ibland kan du ha flera jobb på gång samtidigt. Det finns också andra yrken att gå vidare till efter kompletterande utbildning t ex konstruktör och projektledare. Går du eller har gått annan gymnasieutbildning finns det möjlighet att utbilda dig på yrkeshögskolan.
Yrken hos oss är VVS Montör, 1:e montör, projektledare, konstruktör/projektör, kalkylator, entreprenadingenjör.

LÄRLINGSPROGRAM
Vi tar våra lärlingar på allvar och vårt sätt att ta emot lärlingar är omtalat och uppskattat. Du rekryteras efter VVS- och fastighetsprogrammet. Under hela lärlingstiden har du handledare och en mentor som ser till att du trivs och lär dig yrket.

ADRESS  
AB Rörläggaren
Kantyxegatan 25c
213 76 MALMÖ

Telefon: 040-98 78 60