AB Rörläggaren

Vill du ha ett framtidsyrke som är utvecklade, omväxlande och roligt?
Då ska du välja ett yrke inom VVS hos oss.

AB RÖRLÄGGAREN är ett välkänt och framgångsrikt företag. Ett VS-företag som har hög kunskapsnivå och arbetar med entreprenader inom sjukhus, skolor, bostäder, kommersiella fastigheter och industrier i södra Sverige.

Vi är ett familjärt företag med djupt grundade värderingar där du är en viktig medarbetare i vardagen. Vi har egna konstruktörer, ett stort teknisk kunnande och hög kunskapsnivå hos våra montörer. Nya vårdbyggnaden i Malmö är tex ett av våra större projekt.

Utvecklingsmöjligheter
Ett jobb som t ex VVS-montör utvecklas hela tiden. Nya tekniker och material och du får hela tiden ta dig an mer komplicerade uppdrag. Du kan också välja att bli 1:e montör. Våra 1:e montörer är kunniga inom yrket men har framför allt stort intresse för människor och för att skapa möjligheter till utveckling. Det finns också andra yrken att gå vidare till efter kompletterande utbildning t ex konstruktör och projektledare. Går du eller har gått en annan gymnasieutbildning finns det möjlighet att utbilda dig på yrkeshögskolan. Yrken hos oss är VVS-Montör, 1:e montör, projektledare, konstruktör/projektör, kalkylator, entreprenadingenjör.

ADRESS  
AB Rörläggaren
Kantyxegatan 25c
213 76 MALMÖ

Telefon: 040-98 78 60