Folktandvården Skåne AB

Vill du också vara med och jobba för leenden?

Vill du syssla med något som är viktigt och som hjälper människor att må bättre? Tycker du om att träffa många olika människor, unga som gamla? Gillar du att ständigt utvecklas och att lära dig nya saker?

En tandvård för alla skåningar
På Folktandvården Skåne arbetar vi för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden. Som tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska hjälper du människor att vara friska i munnen hela livet. Att arbeta på Folktandvården Skåne är omväxlande, spännande och roligt. Ett jobb hos oss erbjuder många utvecklande arbetsuppgifter, både självständigt och tillsammans med kollegor i team. Inom tandvården finns det främst tre olika yrkeskategorier, tandläkare, tandhygienist och tandsköterska, alla med mycket goda möjligheter att få jobb direkt efter avslutade studier.

Vi är närmare 1 500 medarbetare på 67 kliniker, runt om i hela Skåne. Det gör att vi kan utbyta erfarenheter och hjälpa varandra över gränserna. Möjligheterna att växa och utvecklas under hela din karriär är stora. Vill du veta mer, kan du läsa om oss på Folktandvården Skåne (folktandvardenskane.se) Eller varför inte fråga de som jobbar på din folktandvårdsklinik nästa gång du ska till tandläkaren?

Varmt välkommen till Folktandvården Skåne!

ADRESS
Folktandvården Skåne AB
Vävaregatan 21
222 36 Lund