m4 gruppen AB

Vi får vardagen att fungera

Som en av Mellansveriges främsta leverantör av logistik-, transport- och maskintjänster får vi vardagen att fungera för många företag och privatpersoner. Varor ska levereras, vägar ska lagas och fiberkablar ska grävas ner. Dock är tillgången på utbildad personal en av våra största utmaningar för framtiden, vilket förstås ger mycket goda förutsättningar till arbete för den kommande generationen.

Åkeribranschen växer och för att möta behoven krävs det tusentals utbildade yrkeschaufförer de kommande åren. Enligt Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd (TYA) handlar det om 50 000 nya lastbilschaufförer i Sverige de kommande tio åren, och m4 är inget undantag. Vi ser ett ständigt rekryteringsbehov av både lastbils- och maskinförare.

m4 koncernen sysselsätter omkring 1 000 personer där merparten är just lastbilschaufförer och maskinförare som är anställda i våra delägarföretag. Som lastbilschaufför transporterar du gods åt våra kunder. Vi utför bland annat tank- och bulktransporter, betongtransporter, trä- och ståltransporter, containertransporter, kör schaktmassor och jord samt rena distributionsuppdrag. Som maskinförare utför du arbete för våra kunder med grävmaskin, lastmaskin och bandschaktare samt kranar men även som truckförare på vår Kombiterminal i Eskilstuna. Andra viktiga roller i organisationen är transportledare som ansvarar för att ta emot order och planera ut uppdragen till våra åkare och deras förare av bilar/maskiner samt säljare som ansvarar för affärerna och relationen med kunderna.

Välkommen till en växande bransch och där vi tillsammans ser till att vardagen fungerar för alla!

ADRESS
m4 gruppen AB
Box 150, 721 05 Västerås

Telefon: 010-551 01 00