Bilbolaget – Västernorrland

Ditt framtidsyrke finns hos oss på Bilbolaget!

Är du en person som gärna tar initiativ, är positiv, gillar att arbeta i team och är lösningsorienterad, då finns det stora chanser att du kommer att trivas och passa in hos oss på Bilbolaget.

FORDONSTEKNIK ÄR FRAMTIDEN!
Arbetsmarknaden har idag brist på Personliga servicetekniker, dvs de som har fordonsteknisk utbildning. Så är du serviceminded, intresserad av bilar och teknik, och har funderat på den inriktningen, då ser framtiden ljus ut för dig!

KUNDEN I CENTRUM
Vår filosofi är att alltid sätta kunden i centrum. Att därför ha fokus på att hitta lösningar som blir bäst för kunden, ser vi som väldigt viktigt, oavsett vilken roll du har i bolaget. Vi vill att alla som jobbar hos oss skall känna att man är en del av ”bilbolagetfamiljen”. Vi ser det som en självklarhet att stötta varandra, vi har både coacher och administrativ personal med erfarenhet och kompetens som hjälper till. Jobbar du som personlig servicetekniker hos oss så har du direktkontakt med kunden, det skapar både en trygghet och en fin relation, utan mellanhänder.

BÅDE TJEJER OCH KILLAR
Vi tror mycket på att trivseln på en arbetsplats blir bäst när vi har en blandning av både tjejer och killar som kompletterar varandra på ett bra sätt. Du kanske tror att yrket som personlig servicetekniker eller mekaniker är ett smutsigt och tungt arbete, men så är det inte längre, vi använder oss i stor utsträckning av teknisk utrustning som läser av och felsöker då dagens bilar är väldigt avancerade och komplexa. Du är självklart välkommen att kontakta oss om du skulle vilja veta mera!

ADRESS
Bilbolaget, Industrigatan 3, Härnösand
E-post: veton.zeneli@bilbolaget.com
Telefon: 0611-52 10 22

Bilbolaget, Ångermanlandsg. 26, Örnsköldsvik
E-post: lennart.thelin@bilbolaget.com
Telefon: 0660-867 16