Brandt Personbilar AB

Brandt - Mer än bara bilar!

Vill du jobba i en spännande bransch?
Hos oss jobbar engagerade och kunniga medansvariga inom en rad olika områden. Vi har tjänster inte bara som säljare och fordonstekniker utan även inom IT, administration, ekonomi, kundtjänst, marknadsföring och mycket mer.

Ett stabilt familjeföretag med trygga anställningar i en växande koncern
Brandt är ett stabilt familjeföretag med en lång historia och starka värderingar. Vi värdesätter våra medarbetare och erbjuder en trygg och trivsam arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och förmåner. Hos oss kan du känna dig trygg med att du har en stabil arbetsgivare med långsiktiga planer. Idag har koncernen drygt 750 anställda, och vi växer ständigt.

En bransch med framtiden för sig - teknik, innovation och hållbarhet
Bilar, båtar, lastbilar och bussar kommer att finnas i många år framöver, men de kommer att se annorlunda ut. Vår bransch präglas av snabb teknisk utveckling och vi ligger i framkant när det gäller nya tekniker och produkter. Du som är teknikintresserad kommer att ha en spännande och stimulerande arbetsmiljö hos oss. Du får möjlighet att vara med och forma framtiden inom branschen, till exempel genom att arbeta med självkörande bilar och lastbilar, laddbara fordon eller elektriska båtar.

Bjud på service i världsklass
Som anställd på Brandt Bil har du möjlighet att möta människor från alla samhällsklasser och kulturer. Du kommer att spela en viktig roll i att skapa en positiv kundupplevelse och bidra till att våra kunder får den bästa möjliga servicen. Vi söker personer med god social kompetens och en vilja att göra skillnad.

Var finns vi?
Vi finns i området vi kallar Brandtland. Från Mora i norr till Alingsås i söder.