CEJN AB

Vi på CEJN förser världens alla hörn med snabbkopplingar. Våra produkter hittar du i över 20 segment som t ex tillverkningsindustrin, räddningstjänsten, och förnybar energi. Huvudkontoret ligger i Skövde där ca 400 personer arbetar. Vi utvecklar, producerar och marknadsför våra produkter som sedan, genom våra 17 säljbolag världen över, säljs till kunder som prioriterar en säker och högkvalitativ arbetsplats.

KARRIÄR
Som en av Skövdes största privata arbetsgivare är karriärmöjligheterna många hos oss. På vårt huvudkontor i Skövde finner du ingenjörer, CNC-operatörer, montörer, inköpare, marknadskommunikatörer, produktionstekniker, ekonomer samt många fler yrken där alla utgör en viktig del av vår verksamhet. Vi är ständigt på jakt efter nya medarbetare som brinner för teknik och utveckling. Är kanske du en av dem?

SÄKERHET OCH KÄRNVÄRDEN
Säkerhet är mycket viktigt i vår bransch. Den går inte att välja bort utan är en nödvändighet i allt vi gör och vi tar ansvar för våra kunders och användares säkerhet. CEJN arbetar med fem kärnvärden: innovation, miljö, säkerhet, kvalitet och prestanda. De är våra hörnstenar och definierar vilka vi är, hur vi arbetar, vad vi tror på och vad vi står för.

FRAMTID
I takt med att världen förändras måste även vi utvecklas. En av våra senaste applikationer är vätskekylning för serverhallar. All vår online-aktivitet, så som e-post och sociala medier, levereras via datacentraler där det krävs en säker och effektiv nedkylningsprocess. Är du intresserad av teknik och utveckling så tveka inte att gå in på vår hemsida för att se mer vad det är vi arbetar med.