Metsä Tissue AB

Hos oss finns framtidens jobb!

Vill du arbeta i en internationell miljö med stark lokal förankring?

Vi är ett expanderande företag med den senaste tekniken som investerar i framtiden. Hos oss får du härliga arbetskamrater, schyssta förmåner och anställningsvillkor, bra lön och goda utvecklingsmöjligheter.

KARRIÄR
Hos oss finns något för alla, oavsett om du är intresserad av teknik och utveckling, försäljning, logistik eller om du tänker dig en framtid som expert på produktionsprocesser.

Vi erbjuder dig en mängd olika karriärmöjligheter som omfattas av ett brett utbud av olika yrken som verkar både på global och lokal nivå. Oavsett vad du är intresserad av så erbjuder vi dig stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter inom olika yrkesområden.

UTVECKLAS MED OSS
Vi är stolta över att vara en arbets-givare som värdesätter mångfald och främjar lika möjligheter för alla. Vi välkomnar och uppmuntrar sökande med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv. Vi tror att mångfald berikar vår organisation och bidrar till vår framgång.

Genom att dra nytta av varandras olikheter kan vi skapa en miljö där kreativitet och innovation blomstrar. Vi tror på potentialen hos varje individ och kommer att ge dig stöd och möjligheter att växa och utvecklas hos oss.

Hos oss får varje medarbetare möjlighet till jobbrotation, karriärutveckling och kontinuerlig kompetensutveckling.

Vi har ett nära samarbete med olika skolor där studenter får möjlighet att utföra praktik, skolarbeten och sommarjobb hos oss varje år.

Vi är alltid på jakt efter nya talanger med en positiv attityd, rätt kompetens och en vilja att utvecklas.

FÖLJ MED OSS PÅ VÅR RESA
Metsä investerar i en fossilfri framtid genom att modernisera och expandera Metsä Tissues mjukpappersbruk i Mariestad. Vi investerar i en toppmodern fabrik som tar bruket in i en ny era av mjukpappersproduktion. Vi söker nu efter cirka 100 dynamiska och engagerade nya medarbetare att bli en del av vårt team. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig möjligheter att bli en del av vår framgångsresa och vara med och forma vår verksamhet i framtiden.