NTI Gymnasiet Sundbyberg

Står du med ena foten in i framtiden?

Då har vi utbildningen för dig.

Tech, IT och Design går som en naturlig röd tråd genom alla våra utbildningar, oavsett vilket program du väljer. För att alltid ligga i framkant vad gäller innovation och ny teknik, har vi ett nära samarbete med framtidens branscher. Därför kan också du som pluggar på NTI Gymnasiet Sundbyberg vara säker på att den kunskap du får här och nu, kommer motsvara behoven på den digitala arbetsmarknad du ska ut på sen.

Design och produktutveckling
Funderar du ofta på hur produkter, appar och andra digitala verktyg kan förbättras? Då ska du plugga Design och produktutveckling hos oss. Det är vår nya inriktning på Teknikprogrammet, där du får lära dig ta en idé till färdig produkt genom både estetiska och tekniska processer såsom 3D-printing och AR- och VR-teknik. Du kan också fördjupa dig inom Innovation Design.

Lokaler för kreativitet, innovation och gemenskap
Hos oss spenderar du dina dagar i stora, ljusa lokaler som är utrustade med den senaste tekniken men också inredda för sociala sammanhang. För vi vet att känslan av gemenskap och välmående behövs för att orka studera, och för att du som elev ska nå din fulla potential. Så möt kompisarna i en biljardmatch mellan lektionerna, ta en paus i våra sköna soffor eller jobba i fotostudion och Makerspace för att testa nya idéer. Lunch äter vi i vår egna, fina matsal med mat från en cateringfirma.

Ett elevhälsoteam till för just dig
För att du som elev ska kunna inspireras och motiveras i dina studier arbetar vårt Elevhälsoteam alltid med att utveckla studiemiljön på vår skola. Elevhälsoteamet finns till för just dig, med uppdraget att göra det så enkelt och trivsamt som möjligt för dig att nå dina mål.

ADRESS

NTI Gymnasiet Sundbyberg
Rissneleden 144B, 174 57 Sundbyberg

Telefon: 08-564 90 990

Program

EE: IT & Nätverk

ES: Design & Media

TE: Informationsteknik

TE: Produktutveckling

TE4 gymnasieingenjörsutbildning - NYHET!