Realgymnasiet Örebro

Varmt välkommen till Realgymnasiet Örebro!

Här använder vi det som du tycker är roligt som en genväg till kunskap. Vi vet nämligen att det är lättare att lära sig nya saker när man får plugga sitt intresse. På vår skola finns kunniga och engagerade lärare som alla arbetar fokuserat för att du som elev ska utvecklas och nå dina mål under din tid hos oss.

Som elev hos oss har du också en mentor som finns tillgänglig för dig under hela din utbildning. Vi är stolta över vårt samarbete med branschen, som gör att du får en unik inblick i arbetslivet under din utbildning. Det ger dig viktiga kunskaper och ett värdefullt nätverk för framtiden. På vår skola är vi stolta över att kunna erbjuda dig som elev riktigt goda luncher som levereras till skolan. Hos oss får du högskolebehörighet samtidigt som du förbereds för yrkeslivet.

Jobba direkt eller plugga vidare. Du väljer. Hos oss får du både en yrkesexamen och högskolebehörighet med möjlighet till särskild behörighet om du vill studera vidare.

Vi erbjuder även möjligheten till naturvetenskaplig behörighet på Sällskapsdjur & Djursjukvård, Ridning och Trav. Högskolebehörigheterna ger dig fler valmöjligheter inför framtiden.

ADRESS 

Realgymnasiet
Aspholmsvägen 4
702 27 ÖREBRO

Program

Naturbruksprogrammet (NB) programfördjupningar:
Sällskapsdjur & Djursjukvård
Hund
Ridning
Trav
Naturturism