Nordvik Utbildningar AB

NORDVIK
Din framtid börjar här

Vi är en liten skola som erbjuder Naturbruksprogrammet som lärlingsutbildning. Här lär du dig genom att vara med och sköta Nordviks egna djur, mark och anläggning. Hälften av studietiden är inriktningstid och du läser alla dina ämnen här.

Hos oss bor och pluggar du i en fantastisk natur
Våra fantastiska och engagerade lärare och instruktörer hjälper dig till en yrkesexamen inom någon av inriktningarna Djurvård - Arbete med hund alt. djurens hälso- och sjukvård. Hästskötare med inriktning mot ridning, Trädgård - Anläggning alt. skötsel av utemiljöer eller Lantbruk.

Internat med havet som närmaste granne
Vårt internat har plats för 80 elever och vår boendevärd tar hand om dig och ordnar aktiviteter. Här råder en mycket familjär stämning med en skön gemenskap där vänskapsband knyts för livet. Du kan göra utflykter med båt, kanot och skoter eller fiska, träna dig själv eller din fyrbenta vän.

Våra kockar lagar riktigt god mat till dig
Vår fantastiska restaurang har en ekologisk profil med många lokalproducerade råvaror. T.ex. så kommer allt nöt och lammkött från vår egen gård. Här serveras frukost, lunch med hembakat bröd, eftermiddagsfika, middag och kvällsfika, från råvara till färdiga maträtter.

ADRESS

Nordvik Utbildningar AB
Nordvik 108
872 98 NORASTRÖM
Telefon: 0613-711 200