Kunskapsgymnasiet Västerås

Mer än kunskap

På Kunskapsgymnasiet får du en utbildning som gör dig redo för livet – inte bara för nästa examination. I en inkluderande miljö utvecklas du och växer som person.

Här får du vara dig själv och samtidigt ingå i en stark gemenskap. Vi har alltid fokus på kunskap och studier, men vi vill också att skolan ska vara en plats för allt det andra som också är viktigt under gymnasietiden. Drömmar, visioner och personliga vägval till exempel.

Våra lärare är engagerade och brinner för att undervisa. De hjälper dig att få djupa ämneskunskaper och göra strategier för hur du ska plugga smart. Genom studiecoachning, individuellt och i grupp, får du vägledning och en naturlig kontakt med din lärare.

Vi vill att du ska ha de bästa möjlig­heterna att utvecklas i din egen riktning. Vi arbetar teoretiskt och praktiskt med motivation, kommunikation och ledarskap. Som student på Kunskapsgymnasiet kommer du att vara väl rustad för vidare studier, jobb, företagande eller vad du än drömmer om att göra efter gymnasiet.

Välkommen till oss!

Mer information om våra utbildningar hittar du på kunskapsgymnasiet.se/vasteras.

ADRESS 

Kunskapsgymnasiet Västerås
Port-Anders Gata 1
722 12 VÄSTERÅS

Telefon: 08–510 080 70

Program

SA – Samhällsvetenskap
Samhällsvetenskap, Beteendevetenskap

NA– Naturvetenskap
Naturvetenskap, Naturvetenskap och samhälle

EK – Ekonomi
Ekonomi, juridik