Kunskapsgymnasiet Västerås

Mer än kunskap

På Kunskapsgymnasiet får du en utbildning som gör dig redo för livet – inte bara för nästa prov. I en inkluderande miljö utvecklas du och växer som person.

På Kunskapsgymnasiet får du en utbildning som gör dig redo för livet – inte bara för nästa prov. I en inkluderande miljö utvecklas du och får växa som person. Här kan du vara dig själv samtidigt som du ingår i en stark gemenskap. Kunskap och studier är grunden, men vi vill också att skolan ska vara en plats för allt det andra som också är viktigt under gymnasietiden. Drömmar, visioner och personliga vägval till exempel.

Hos oss möter du engagerade lärare som brinner för att undervisa.

Eftersom vi fokuserar på djupa ämnes-kunskaper och gör strategier för hur du ska plugga smart, kommer du att bli väl förberedd för högskolan och universitet. Genom studiecoachning, individuellt och i grupp, får du kontinuerlig vägledning. Coachningen ger dig samtidigt en naturlig kontakt med din lärare.

Vi vill att du ska ha de bästa möjligheterna att utvecklas i din egen riktning. I vår ledarskapsutbildning får du lära dig att leda dig själv och andra. Vi arbetar teoretiskt och praktiskt med motivation, kommunikation och andra ledarskapsfrågor. Tack vare det kommer du att vara rustad för vidare studier, jobb, företagande eller vad du än vill göra efter gymnasiet.

Välkommen till oss!

Mer information om våra utbildningar hittar du på kunskapsgymnasiet.se/vasteras.

ADRESS 

Kunskapsgymnasiet Västerås
Port-Anders Gata 1
722 12 VÄSTERÅS

Telefon: 08–510 080 70

Program

SA – Samhällsvetenskap
Samhällsvetenskap, Beteendevetenskap

NA– Naturvetenskap
Naturvetenskap, Samhällsvetenskap

EK – Ekonomi
Ekonomi, juridik