Odengymnasiet

Välkommen till den lilla skolan med de stora möjligheterna!

I dagsläget går omkring 200 elever på Odengymnasiet, så det är en relativt liten skola. Skolan är belägen i Örnsberg, nära Vinterviken.

Lokalerna är fräscha, och på skolan finns frisör- och stylistsalonger, fysiklabb, mediesal, bibliotek och lärstudio och några uppehållsrum. Eleverna äter i skolans matsal.

Klasserna är relativt små, så du blir inte en elev som försvinner i mängden, och det finns möjlighet att få mycket hjälp.

Lärstudion är öppen varje dag kl 09.00-12.00, och där erbjuds eleverna extrahjälp med sina studier. Vi erbjuder också eleverna lovskola om de av någon anledning halkat efter under vägen.

Skolan har i princip hundra procent behöriga lärare, och de är väldigt engagerade i eleverna och jobbar hårt för att alla elever ska känna sig motiverade så att de kan lyckas med sina studier, oavsett förutsättningar. Lärarkollegiet trivs och stöttar varandra så mycket de kan, vilket smittar av sig på eleverna.

Om du söker en lite mindre skola med fräscha lokaler och engagerade lärare är Odengymnasiet något för dig.

 

ADRESS 

Odengymnasiet
Instrumentvägen 31, 126 53 HÄGERSTEN

Telefon: 08-400 289 720

Program

Hantverksprogrammet med fördjupning stylist, frisör eller barberare. Du kan välja mellan att antingen enbart gå yrkesprogrammet eller satsa på det högskoleförberedande programmet.

Samhällsvetenskapsprogrammet med fördjupning medier, information och kommunikation eller sam-sam

Teknikprogrammet medie- och informationsteknik eller teknik/teknik

Introduktionsprogrammet