LBS Kreativa Gymnasiet Borås

LBS Kreativa Gymnasiet är skolan för dig som vill följa ditt intresse, utmana dig själv, vara kreativ och samtidigt få möjligheten att plugga vidare efter gymnasiet.

Kreativt gymnasium i Borås
Nu ska du äntligen få välja gymnasium. Vi hoppas verkligen att du hittar rätt utbildning för just dig. Vill du ha en kul gymnasietid full med kreativt skapande och samtidigt vara förberedd för framtidens kreativa branscher och vidareutbildningar när du pluggat klart är vi skolan för dig. Vårt jobb är att hjälpa dig bli grym inom ditt unika intresse så att du efter gymnasiet kan gå ut och sätta siktet mot ditt drömjobb.

Om vår gymnasieskola
Skolan ligger centralt i Borås i fantastiskt kreativa lokaler. Hos oss får du hänga med proffsiga och engagerade lärare som alla gör sitt bästa för att du ska nå dina mål och drömmar. Vi tror att du skulle trivas hos oss och hoppas att även du vill bli LBS:are och plugga på något av de spännande, högskoleförberedande program vi erbjuder.

I Borås finns mängder av möjligheter för oss att integrera utbildningen med såväl medie- som spelbranschen och vi använder oss av den senaste tekniken. Här kommer du att få en gymnasieutbildning av hög kvalitet samtidigt som du ges en unik möjlighet att förverkliga dina drömmar om en karriär inom grafik-, medie-, app-, musik och spelbranschen.

Behovet är stort
Företag i Sverige och världen efterfrågar i hög grad kompetens från utbildningar som inriktar sig på skapande bildkonst, film, musik eller andra former av medieproduktioner. Behoven är även mycket stora inom datakunskap, artificiell intelligens och spelutveckling.

Efter din gymnasieutbildning hos oss har du tillägnat dig en gedigen grund för att bygga vidare på din kunskap för att professionellt kunna möta morgondagens allt större krav på medarbetares kompetens.

ADRESS
LBS Kreativa Gymnasiet Borås
Sparregatan 12B, 503 36 BORÅS

Telefon: 033 – 17 03 40

Program

Estetiska programmet
Musik - Musikproduktion

Estetiska programmet
Estetik och media - E-sport
Estetik och media - Foto & Film

Estetiska programmet
Bild och formgivning - Grafisk design
Bild och formgivning - Spelgrafik

Teknikprogrammet
Design och produktutveckling - Spelutveckling

Teknikprogrammet
Informations- och medieteknik - App- och webbutveckling