Folktandvården i Gävleborg

Vill du arbeta med människor? Bli vår nya medarbetare!

Har du tänkt på hur viktiga våra tänder och mun är för oss människor? Inte bara att vi känner oss fina utan att vi är friska i munnen. Att arbeta med tänder och tandvård ger dig många möjligheter på framtidens arbetsmarknad. Du möter och hjälper många människor samtidigt som du får arbeta med den senaste tekniken och får utlopp för din konstnärliga ådra. Och det är lätt att få jobb eftersom vi har brist inom många
yrken de närmaste åren. 

Folktandvården Gävleborg är en stor arbetsgivare och vi driver verksamheten som ett bolag med kliniker i hela länet. Vi lägger stora resurser på att utbilda och utveckla våra medarbetare. Vi finns på en marknad där det finns konkurrens om både kunder och medarbetare, därför måste vi hela tiden ligga långt fram med våra erbjudanden.

Funderar du på ett tandvårdsyrke i framtiden? Ta kontakt med oss! För dig som just avslutat din gymnasieutbildning har vi ett lärlingsprogram där du får möjlighet att få en djupare insyn i våra yrken innan du bestämmer dig för en utbildning.
Välkommen till Folktandvården Gävleborg!

UTBILDNINGSVÄGAR
5-årig högskoleutbildning till tandläkare. 2- eller 3-årig högskoleutbildning till tandhygienist. Eftergymnasial utbildning till tandsköterska. För mer information angående utbildningar, kontakta din studie- och yrkesvägledare.

ADRESS
Folktandvården Gävleborg AB
Box 581
801 08 GÄVLE