Polarbröd AB

Drivs du av teknisk utveckling och hållbar innovation?

Jobba med oss! Tillsammans skapar vi framtidens brödmål – från Norrland till världen

världennorrländsk brödkultur. Vi har bakat bröd i fem generationer. I dag är vi en modern processindustri med en spännande resa framför oss. Med kraften från Norrland och framtidens teknik ska vi skapa hållbara brödmål för kommande generationer. Den förödande branden i Älvsbyn 2020 innebar den största utmaningen i vår historia. Men i sann Polarbrödsanda var vi från brandnattens morgon fast beslutna att bygga upp bageriet igen. Nu är vi tillbaka och resan mot ett av Europas modernaste bagerier har påbörjats. I Bredbyn fortsätter vi samtidigt att investera i vårt andra växande bageri.

För att fler ska kunna äta gott och sunt bröd och för att vi ska nå vårt mål om full hållbarhet behöver vi nytänkande, helhjärtade och handlingskraftiga medarbetare. Vi erbjuder en arbetsplats med stort fokus på glädje och stolthet, och möjligheten att vara med och skapa framtidens brödmål – från Norrland till världen.

VI FINNS I BREDBYN, ÄLVSBYN OCH UMEÅ
Vi är totalt ca 260 medarbetare. Våra bagerier är lokaliserade i Bredbyn och Älvsbyn. I Umeå har vi ett marknads- och kommunikationskontor. Om du är intresserad av att arbeta på Polarbröd i framtiden är du välkommen att söka praktikplats hos oss. Har du fyllt 18 år kan du även söka sommarjobb på våra bagerier.