VA SYD

VI FÅR SAMHÄLLET ATT GÅ RUNT
– BLI EN AV OSS!

VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening och driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. Inom branschen ska vi vara en av Europas modernaste och mest effektiva organisationer. Vår verksamhet är igång 24/7, har en halv miljon kunder och omsätter en miljard per år.

VI HAR BÅDE BREDD OCH SPETS
Hos VA SYD finns över 80 olika yrkesroller representerade vilket ger oss en mångfald av kompetenser och både bredd och spets i verksamheten. Liksom övriga aktörer inom VA-branschen ser vi ett ökat kompetensbehov inom en tioårsperiod. Dricksvatten, avlopp och avfall är nämligen ingen skitsak! Snarare skitviktigt, våra arbetsområden är ju lika aktuella oavsett hur världsekonomin svänger.

Vi är alltid på jakt efter kompetenta medarbetare som vill vara delaktiga i en ambitiös organisation med en tydlig miljöidentitet. Hos oss arbetar exempelvis ingenjörer, drifttekniker, rörläggare, ekonomer, projektörer, tekniska projektledare, kemister, elektriker, underhållstekniker, it-tekniker, arbetsledare, karttekniker och kommunikatörer för att nämna några. Vi är en arbetsgivare som uppmuntrar till kompetensutveckling och intern rörlighet. Det kan handla om att bli specialist inom ett område, att byta inriktning, att bli projektledare eller att söka sig till en ledarroll.

VI ÄR EN DEL AV DIN VARDAG
– DYGNET RUNT, ÅRET RUNT

Vatten-, avlopps- och avfallsbranschen drivs framåt med ny teknik. Vi är en del av den utvecklingen. Gemensamt för oss är att våra arbetsuppgifter direkt eller indirekt rör våra kunder och hanteringen av dricksvatten, avloppsvatten och avfall.