Epiroc Construction Tools AB

Allt börjar med människor.

Delar du vår strävan att alltid ligga i framkant? Om du uppskattar en miljö där du får tänka nytt och ständigt har möjligheten att utvecklas så kommer du att trivas hos oss. Nya idéer kommer från människor som ser möjligheter i stället för hinder. De som vågar utmana status quo och inte är rädda för att misslyckas. De som ständigt letar efter sätt att förbättra saker. Vill du hjälpa oss att förändra gruv- och infrastrukturindustrin?
Allt börjar med människor. Människor som du.

På Epiroc i Kalmar kombinerar vi det bästa av två världar. Samtidigt som vi tillhör en stor global koncern i världsklass är vi en självständig, flexibel och snabbrörlig organisation med stark kultur. Vi arbetar aktivt med vårt värdegrundsarbete och siktar högt med vår vision att bli Den Ledande Fabriken. Vi ser fram emot ditt bidrag i detta viktiga arbete!

Epiroc – världsledande produktivitetspartner
Epiroc är en vital del av ett hållbart samhälle och en global produktivitetspartner för gruv- och infrastrukturkunder. Med banbrytande teknologi utvecklar och tillhandahåller Epiroc innovativ och säker utrustning som borriggar, bergbrytnings- och anläggningsutrustning och verktyg för ovanjords- och underjordsapplikationer. Vi erbjuder också förstklassig service och annan eftermarknadssupport samt lösningar för automation, digitalisering och elektrifiering.

Emelie - Regional Servicechef

Ulrica - Global Analytic Architect

Är du en problemlösare?

Linus - Service Technician

Soujanya - Global Delivery Manager

Om oss

Ofelia - Production Leader

ADRESS
Epiroc Construction Tools AB
Dragonvägen 2, 392 39 Kalmar

Telefon: 0480-47 61 00