Folktandvården Sörmland

Sluta leta, här finns det bra jobb!

Sugen på ett bra jobb med schysst betalt, härliga arbetskamrater, feta förmåner, snabb teknikutveckling och goda utvecklingsmöjligheter? Då ska du fortsätta läsa. Jobben i vår bransch – tandvårdsbranschen, har nämligen allt detta och lite till.

Möjligheterna för dig som kan tänka dig en framtid inom tandvården är smått fantastiska. Stenhård konkurrens gör tillsammans med stora pensionsavgångar att det är brist på utbildad tandvårdspersonal över i stort sett hela landet.

UTBILDNINGEN VÄGEN FRAMÅT
Så utbilda dig till tandsköterska via yrkeshögskolan eller varför inte plugga tre till fem år på högskola eller universitet och bli tandhygienist eller tandläkare? Efter avslutad utbildning finns det gott om jobb i både stad och i skärgård. Lönen är bra, utvecklingsmöjligheterna likaså. Och arbetsklimatet, åtminstone hos oss i Sörmland, är familjärt och stöttande.

BLI EN DEL AV FAMILJEN
En stor del av våra medarbetare fortsätter till nya utmaningar inom företaget, de blir specialister, samordnare eller klinikchefer. Så sluta fundera, gå en tandvårdsutbildning och bli medlem i vår fantastiska och mångkulturella familj. Nedan finns bra länkar till utbildningarna och vad de innehåller. Har du fler funderingar kan du alltid vända dig till oss.

HÄR KAN DU LÄSA MER
Tandläkare
Tandhygienist
Tandsköterska

ADRESS
Folktandvården Sörmland AB
Brunnsgatan 40
611 32 NYKÖPING

Telefon:
0155-24 59 68 (Ulrika)
0155-24 58 62 (Anette)