Polarbröd AB

Drivs du av teknisk utveckling och hållbar innovation?

Jobba med oss - Tillsammans kan vi göra världen lite godare Tänk att något så enkelt som mjöl, jäst och vatten kan skapa så mycket njutning – och så mycket nytta. Vi är ett familjeföretag med 100-årig tradition av norrländsk brödkultur. Vi är också en nytänkande, handlingskraftig och modern processindustri. Också i tuffa tider.

Den förödande branden i Älvsbyn 2020 innebar den största utmaningen i vår historia. Men i sann Polarbrödsanda var vi från brandnattens morgon fast beslutna att bygga upp bageriet igen och komma ännu starkare tillbaka. Resan mot ett av Europas modernaste bagerier har påbörjats. I Bredbyn investerar vi samtidigt helhjärtat i vårt andra växande bageri för att kunna maximera produktionen och förse alla våra kunder med Polarbröd.

För att fler ska kunna äta gott och sunt bröd och för att vi ska nå vårt mål om full hållbarhet behöver vi nytänkande, helhjärtade och handlingskraftiga medarbetare. Vi erbjuder en arbetsplats med stort fokus på glädje och stolthet, och möjligheten att vara med och skapa framtidens hållbara matförsörjning.