Daloc AB

Vi på Daloc har funnits i över 75 år. Vår resa började på 1940-talet då entreprenören John W Johansson startade en liten mekanisk verkstad i Lidköping för att tillverka kassaskåp och branddörrar. Hans motto var redan då att, ”ska man göra något, ska man göra det rejält”. Idag är därför Daloc en väletablerad industrikoncern som omsätter över en miljard kronor.

SKANDINAVIENS LEDANDE TILLVERKARE
Genom åren har vi sålt miljontals dörrar och portar som skyddar människor och egendom mot brand, ljud och inbrott. Idag leder vi utvecklingen av dörrar för höga krav i stål och trä.

DU MÖTER DALOC ÖVERALLT
Våra dörrar skapar trygghet i många miljöer. Du hittar dem i skolor, sjukhus, arenor, offentliga miljöer, kontor och i flerbostadshus. Som du förstår har vi ett brett sortiment. Dörrarna tillverkas i någon av våra fyra fabriker runt om i landet och försäljning sker huvudsakligen från Töreboda. Även om Daloc för länge sedan har vuxit utanför Sveriges gränser är detta fortfarande vår viktigaste marknad. Vår exportsatsning inleddes redan på 1970-talet, då vi började sälja dörrar på den danska marknaden. Idag har vi egna säljkontor i Danmark, Norge, Nederländerna och Tyskland. Våra viktigaste kunder är byggentreprenörer och andra relevanta målgrupper är arkitekter, fastighetsägare, investerare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

FRAMÅTANDA, TRYGGHET OCH LÅNGSIKTIGHET
För oss är dessa kärnvärden något av det allra viktigaste, för oss utgör de vår ryggrad, vår identitet. Vår framtid ligger i utveckling och expansion inom de områden vi själva är bäst på. Vi har under en lång tid haft en stadig utveckling och planerar framöver att växa ytterligare. Detta skapar givetvis möjligheter för dig som står bakom dessa kärnvärden och är intresserad av att arbeta hos oss på Daloc.

DU HAR EN VIKTIG UPPGIFT
Oavsett i vilken roll du bidrar så har du en betydelsefull uppgift. Du kommer att få vara med och skapa trygghet för många människor. Din insats hos oss kommer i förlängningen skydda mot bränder i fastigheter, förhindra inbrott i bostäder och stänga ute buller och oväsen.
Idag är vi Skandinaviens ledande tillverkare av dörrar för höga krav. För att vi ska kunna bibehålla vårt försprång är vi beroende av ditt engagemang och din kunskap.

Välkommen till Daloc.