Kunskapscompaniet Gymnasium

Vill du gå på en liten skola med stora möjligheter? Hos oss pluggar du till ett yrke och de flesta går ut i jobb direkt efter studenten.

Vi vill att våra elever ska trivas och lyckas. På Kunskapscompaniet lär du dig att ta eget ansvar och utvecklas som yrkesperson.

Du får chansen att skapa goda kontakter med framtida arbetsgivare. Vi lägger stor vikt vid att ha erfarna och duktiga lärare.

Samtliga program har högskolespår.

BYGG- OCH ANLÄGGNINGSPROGRAMMET
Byggprogrammet ger dig en bra yrkesutbildning som snabbt leder till jobb och egen inkomst. Första året går alla gemensamt. Andra läsåret väljer du en riktning mot husbyggnad eller måleri.

En stor del av utbildningen är praktisk och du kan dessutom välja att gå som lärling vilket innebär att mer än hälften av utbildning sker på riktiga arbetsplatser.

FORDONS- OCH TRANSPORTPROGRAMMET
Fordonsprogrammet lär dig chaufförsyrket. Du blir en skicklig och ansvarsfull chaufför som kan ratta många olika fordon. På schemat finns körträning och möjlighet att ta ditt körkort under studietiden utan kostnad.

Genom praktik hos företag lär du dig att använda och fördjupa dina kunskaper och du skaffar dig bra kontakter som kan leda till jobb.

VÅRD- OCH OMSORGSPROGRAMMET
Vård- och omsorgsprogrammet ger dig möjlighet att jobba med människor. Du får göra en viktig insats och samtidigt ta del av de stora stunderna i livet hos dem du möter. Utbildningen är både teoretisk och praktisk.

Din personlighet blir ett verktyg i din yrkesroll och du får kompetens att bemöta människor professionellt.

ADRESS
Kunskapscompaniet Gymnasium
Köpmangatan 1
633 56 ESKILSTUNA

Telefon: 016-14 74 70