Realgymnasiet Norrköping

Hos oss kan du maxa dina möjligheter. Vi ger dig behörigheterna du behöver, behörighet för vidarestudier och yrkesbehörighet för att börja jobba direkt efter gymnasiet. Du får engagerade lärare och mentorer och praktiskt lärande i spännande branscher där du kommer behövas i framtiden.

Högskolebehörighet till alla
Alla elever kan läsa högskolebehörighet inom ordinarie 2500 poäng. De flesta av Real-gymnasiets program innehåller både teori och praktik vilket leder till att du som elev står rustad för att söka jobb eller studera vidare när du tar studenten.

Samarbete med branschen
Alla våra program grundar sig i verkligheten. Det innebär att du som elev genomför delar av dina studier ute på ett företag. På så sätt kan du vara säker på att du får de kunskaper och färdigheter som efterfrågas på arbetsmarknaden, samtidigt som du också får värdefulla kontakter för framtiden.

Heltidsmentorer
Du har tillgång till en mentor för den personliga utvecklingen under hela studietiden. Mentorn fungerar som länken mellan lärare, elev och vårdnadshavare. Du blir sedd varje dag och har en trygg vuxen att vända sig till. Mentorn bidrar även till ett tryggt klimat på skolan och är en viktig hjälp i studierna utan att vara betygssättande, det gör lärarna.

ADRESS 
Realgymnasiet
Kungsgatan 53
602 33 NORRKÖPING

Telefon: 011-194250

Program

Ridning, NB
Hund, NB
Djurpark, NB
Naturturism, NB
IT - support, EE
IT - tekniker, EE
Teknik, TE
Great Security Säkerhetstekniker, EE