S:t Martins gymnasium

Utbilda dig till stylist, frisör eller bilmekaniker

Om du vill utbilda dig till frisör, stylist eller bilmekaniker så ska du välja S:t Martins gymnasium i Sundbyberg. Restiden från Stockholm centralstation är 8 minuter.

Sundbyberg är ett hett alternativ till Stockholms innerstad bland unga människor som väljer att bosätta sig här. Det redan stora utbudet av restauranger, caféer och butiker ökar i snabb takt. Du tar dig snabbt och enkelt till och från Sundbyberg med pendeltåg, tunnelbana, tvärbana eller buss. Från Stockholm centralstation tar det åtta minuter att åka till Sundbyberg centrum.

S:t Martins gymnasium
Skolan har ett nära samarbete med de olika branscherna. Det ger en utbildning som håller hög kvalitet och ständigt är uppdaterad efter branschens krav.
På S:t Martins gymnasium har du minst 15 veckors praktik under din gymnasietid. Praktiken i kombination med utbildningens höga kvalitet ger stor chans till jobb efter gymnasiet.

Frisör – Hantverksprogrammet med inriktning frisör är för dig som har stil och formkänsla, är kreativ, serviceinriktad och tycker om att arbeta med människor.

Stylist – Hantverksprogrammet med inriktning stylist är för dig som vill utveckla din kreativitet och få fördjupade kunskaper inom hårdesign, make up, manikyr, färg och form, försäljning och service.

Personbil – Fordons- och transportprogrammet med inriktning personbil är för dig som är intresserad av teknik, bilar, maskiner och motorer, och som tycker om att använda både huvud och händer för att lösa problem. Nyutbildade personbilsmekaniker är starkt efterfrågade på jobbmarknaden.

ADRESS

S:t Martins gymnasium
Sundbybergs Stad
172 92 SUNDBYBERG

Telefon: 08-706 87 72

Program

Fordons- och transportprogrammet, FT
Hantverksprogrammet, HV
Programinriktat individuellt val (IMPRO)