S:t Martins gymnasium

Om du vill utbilda dig till stylist, frisör, barnskötare eller bilmekaniker
så ska du välja S:t Martins gymnasium i Sundbyberg.

Vi tror på att alla kan lära och vår vision är att alla våra elever ska vilja gå i skolan. Våra lärare är behöriga, har mångårig erfarenhet och hög kompetens inom sina yrkesområden. Du arbetar med verktyg och metoder som du sedan får använda i arbetslivet.
Våra utbildningar leder till yrkesexamen med möjlighet att uppnå grundläggande högskolebehörighet under din gymnasietid. Utbildningen kan också leda till fortsatta studier på yrkeshögskola.

S:t Martins gymnasium
Skolan har ett nära samarbete med de olika branscherna. Det ger en utbildning som håller hög kvalitet och ständigt är uppdaterad efter branschens krav.
På S:t Martins gymnasium har du minst 15 veckors praktik under din gymnasietid. Praktiken i kombination med utbildningens höga kvalitet ger stor chans till jobb efter gymnasiet.

Frisör – Hantverksprogrammet med inriktning frisör är för dig som har stil och formkänsla, är kreativ, serviceinriktad och tycker om att arbeta med människor.

Stylist – Hantverksprogrammet med inriktning stylist är för dig som vill utveckla din kreativitet och få fördjupade kunskaper inom hårdesign, make up, manikyr, färg och form, försäljning och service.

Personbil – Fordons- och transportprogrammet med inriktning personbil är för dig som är intresserad av teknik, bilar, maskiner och motorer, och som tycker om att använda både huvud och händer för att lösa problem. Nyutbildade personbilsmekaniker är starkt efterfrågade på jobbmarknaden.

Barn och fritid – Barn- och fritidsprogrammet är för dig som vill arbeta med barn, ungdomar och vuxna. Du får kunskaper om pedagogiskt arbete, möjlighet att utveckla din förmåga att leda, kommunicera, skapa och samarbeta. Du får en bra grund för vidare studier till bland annat lärare, förskollärare, polis eller socionom.

ADRESS

S:t Martins gymnasium
Sundbybergs Stad
172 92 SUNDBYBERG

Telefon: 08-706 87 72