Kunskapsgymnasiet Uppsala

Mer än kunskap

På Kunskapsgymnasiet får du en utbildning som gör dig redo för livet – inte bara för nästa examination. I en inkluderande miljö utvecklas du och växer som person.

Här får du vara dig själv och samtidigt ingå i en stark gemenskap. Vi har alltid fokus på kunskap och studier, men vi vill också att skolan ska vara en plats för allt det andra som också är viktigt under gymnasietiden. Drömmar, visioner och personliga väg­val till exempel. Våra lärare är engagerade och brinner för att undervisa. De hjälper dig att få djupa ämneskunskaper och göra strategier för hur du ska plugga smart. Genom studiecoachning, individuellt och i grupp, får du kontinuerlig vägledning och samtidigt en naturlig kontakt med din lärare.

Vi vill att du ska ha de bästa möjlig-heterna att utvecklas i din egen riktning. Vi arbetar teoretiskt och praktiskt med motivation, kommunikation och ledarskap. Som student på Kunskapsgymnasiet kommer du att vara väl rustad för vidare studier, jobb, företagande eller vad du än drömmer om att göra efter gymnasiet.

Välkommen till oss!

Mer information om våra utbildningar hittar du på kunskapsgymnasiet.se/uppsala.

ADRESS 

Kunskapsgymnasiet Uppsala
Dag Hammarskjölds väg 21
752 37 UPPSALA

Telefon: 08–510 081 80

Program

EK – Ekonomi
Ekonomi, juridik
NA– Naturvetenskap
Naturvetenskap
SA – Samhällsvetenskap
Beteendevetenskap

TE – Teknik
Samhällsbyggnad och miljö