FM Mattsson Group

Vad är bland det första och sista du gör varje dag?

Förmodligen är det att använda en vattenkran. Vilken du väljer och vem som tillverkat den gör så klart stor skillnad.

Vatten är en av vår planets viktigaste resurser och för att vår moderna vardag och samhälle ska fungera är vatten helt avgörande. Men mycket av vår vattenanvändning går åt helt i onödan av ren vana och därför är det viktigt för oss på FM Mattsson Group att tillverka kranar med vatten- och energieffektivisering utan att för den skull tumma på vare sig kvalitet eller känsla.

Att tillverka vattenkranar av hög kvalitet till badrum, kök och utemiljöer på plats i Mora är en del av vår framgång. Det har vi gjort i över 150 år. Bakom våra kranar finns generationer av kunskap och den senaste tekniken. Dagens vattenkranar är avancerade och gör skillnad både för oss som använder dem och för miljön.

Ända sedan starten 1865 har vi varit en viktig och stabil arbetsgivare i Mora. På vårt huvudkontor arbetar idag runt 300 personer inom många olika yrkeskategorier och samtidigt som koncernen växer är vår fabrik i Mora fortfarande en viktig hub. Hos oss finns den unika möjligheten att arbeta lokalt i Mora och samtidigt vara en del av en internationell och expansiv koncern med stort hållbarhetsfokus och framtidstro.

Vill du vara med och bidra till en hållbar vattenanvändning? Varje droppe räknas.

ADRESS

FM Mattsson AB
Östnorsvägen 95
792 95 MORA

Telefon: 0250 – 59 60 00