Mondi Örebro AB

Vi på Mondi Örebro AB är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot t.ex. fukt, fett och vind. Många möter våra produkter dagligen i hemmet, i skolan eller på arbetsplatsen. Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen, tillsammans med modernt tänkande och bra koll på marknaden, gör att vi står oss bra i den internationella konkurrensen. Du hittar oss i centrala Örebro i det anrika Pappersbruksområdet. Vi är ca 110 anställda inom bland annat produktion, utveckling, marknad, lager och logistik.

Tekniken gör oss effektiva, våra medarbetare gör oss smarta. Våra arbetsplatser är innovativa och moderna, med spetsteknologi och maskiner som hjälper oss att arbeta säkert och effektivt. Vi investerar inte bara i teknik för våra toppmoderna produktionssystem, utan även i utbildning av våra medarbetare för att de ska kunna använda dem.

Människor och hur vi bemöter varandra spelar en viktig roll hos oss. Vår kultur och våra värderingar är kärnan i verksamheten. Med en nollvision när det gäller olyckor innebär det att var och en av oss tar ansvar för att vi alla återvänder hem oskadda - varje dag.