Atteviks Bil AB

Vill du arbeta i ett vinnande team?

Atteviks Bil AB är återförsäljare av världsledande varumärken som Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda samt Volkswagen Transportbilar. Bilmärken med mycket stor framgång på marknaden vilket leder till högt tryck på alla våra verkstäder. Väljer du att arbeta hos oss så kan vi lova dig en spännande resa. Runt hörnet väntar massor av spännande bilar i alla storleksklasser och med olika typer av drivmedel och teknologier. Vill du arbeta med den senaste tekniken och gillar att ha mycket kontakt med både kunder och kollegor då är Atteviks rätt plats för dig.

Atteviks Bil AB:s verksamhet bedrivs i Småland inom Jönköpings samt Kronobergs län och finns på följande 7 orter: Jönköping, Nässjö, Tranås, Växjö, Ljungby, Älmhult samt Lessebo.

Vår affärsidé:
”Vi erbjuder våra kunder hållbar mobilitet genom attraktiva varumärken, kompetent personal och hög tillgänglighet.”

Som anställd hos Atteviks Bil arbetar du i ett framgångsrikt företag med en vision att vara en attraktiv arbetsgivare med den bästa kundnöjdheten i branschen. Just därför strävar vi alltid efter att bli bättre genom att utveckla samt utbilda våra medarbetare löpande för att lyckas i sitt arbete.

Behovet av verkstadspersonal kommer att öka framöver. Teknikerjobbet har kraftigt förändrats i takt med att tekniken i bilarna har utvecklats. Vid sidan av teknik behöver vi också duktiga servicerådgivare och reservdelsspecialister som älskar att ge service utöver det vanliga till våra kunder.

Vi hoppas att du vill växa med oss och hålla nästa generations bilar rullande!

ADRESS

Huvudkontor
Atteviks Bil AB
John Bauersgatan 1, Box 2122
550 02 Jönköping

Telefon: 036-34 88 00

Yrken

Mekaniker
Verkmästare
Kundmottagare
Säljare
Reservdelsmän
Administratörer

Program

Fordons- och transportprogrammet, FT
Teknikprogrammet, TE