Nyköpingshem

Vi ger service i alla lägen!

På Nyköpingshem vet vi vad det betyder att ge god service - i alla lägen. Året runt, dygnet runt ser vi till att det är bra att bo hos oss. Riktigt bra. Att ha en bostad att trivas i betyder mycket, oavsett vem du är och var du bor. Det gör vårt jobb viktigt.

Alla som jobbar på Nyköpingshem bidrar till att det är helt, rent, snyggt och tryggt i våra bostadsområden runt om i kommunen, men vi gör det på olika sätt. För vissa arbeten märks det tydligt, som för fastighetsarbetare och miljövärdar.

De har hand om utemiljöer och kör maskiner som traktorer och gräsklippare och planterar, rensar ogräs och klipper häckar på sommarhalvåret och skottar, sandar och sopar under vintern. Att vara utomhus större delen av året ser många som den stora fördelen med arbetet, liksom att det är fritt man tydliga uppgifter.

Kundvärdar tar hand om besökare i receptionen och hanterar ärenden som kommer in via mejl och telefon.

Uthyrare administrerar bostadskön, visar lediga lägenheter och lokaler och skriver kontrakt.

Utvecklingen av digitala tjänster har stor betydelse just nu. Vi strävar efter att hitta nya smarta sätt att arbeta som kan ge våra hyresgäster ännu bättre service. På den resan vill vi att du är med och bidrar genom att vara öppen för förändringar som leder framåt.

Hos oss bor människor av många olika nationaliteter. Därför är språket, viljan och förmåga att kommunicera med hyresgästerna är viktig för alla som arbetar på Nyköpingshem. Att kunna fler språk är en fördel och vi vill gärna ha en mångkulturell arbetsplats där kunskaper, erfarenheter olikheter blandas.

För att jobba hos oss behöver du en gymnasieexamen, gärna med inriktning mot fastigheter eller service, och vissa yrken kräver examen från högre studier. De flesta roller kräver också att du har körkort. En positiv inställning och en gnutta envishet är också bra att ha– för många arbetsuppgifter tar aldrig slut och upprepas gång på gång för att hålla områdena fina och servicenivån hög.

Är du med oss?
Hör av dig så berättar vi mer!