Nyköpingshem

LÄGENHETER OCH SERVICE I ALLA LÄGEN

I 70 år har Nyköpingshem försett nyköpingsborna med bra hyreslägenheter. Det tänker vi fortsätta med i 70 år till. Minst. Idag har vi drygt 3 800 bostäder och är Nyköpings ledande bostadsföretag. Och vi har gott om nöjda hyresgäster – det viktigaste av allt! Vill du vara med och ge dem den bästa servicen – varje dag, året om? Då kan ett jobb hos oss vara något för dig.

Gemensamt för alla som arbetar på Nyköpingshem, oavsett yrkesroll, är att vi bidrar till att det är helt, rent, snyggt och tryggt i våra bostadsområden runt om i kommunen. Hur vi gör det kan se olika ut, en del av oss gör det med resultat som syns och gör skillnad direkt medan andra bidrar till samma mål fast det inte syns lika omedelbart.

Som fastighetsarbetare och miljövärd tar du hand om utemiljöerna och till det dagliga arbetet hör att till exempel köra maskiner som traktorer och gräsklippare och att plantera, rensa ogräs och klippa häckar, skotta, sanda och sopa. Att vara utomhus större delen av året ser många av oss som den stora fördelen med arbetet, liksom att vi rör oss fritt och har tydliga uppgifter.

Jobbar du på kundcenter har du kanske rollen som kundvärd. Då tar du till exempel emot besökare i receptionen, svarar på frågor och hanterar och leder ärenden vidare. I rollen som uthyrare administrerar du bland annat bostadskön, visar lediga lägenheter och lokaler och skriver kontrakt.

Utvecklingen av digitala tjänster har stor betydelse just nu. Vi strävar efter att hitta nya smarta sätt att arbeta som kan ge våra hyresgäster ännu bättre service. På den resan vill vi att du är med och bidrar genom att vara öppen för förändringar som leder framåt.

Hos oss bor människor av många olika nationaliteter och språket och viljan och förmåga att kommunicera med hyresgästerna är viktig för alla som arbetar på Nyköpingshem. Att kunna fler språk är en fördel och vi vill gärna ha en mångkulturell arbetsplats där kunskaper, erfarenheter och olikheter blandas.

För att jobba hos oss behöver du en gymnasieexamen, gärna med inriktning mot fastigheter eller service, och vissa yrken kräver examen från högre studier. De flesta roller kräver också att du har körkort. En positiv inställning och en gnutta envishet är också bra att ha– för många arbetsuppgifter tar aldrig slut och upprepas gång på gång för att hålla områdena fina och servicenivån hög.

Är du med oss?
Hör av dig så berättar vi mer!