VB Energi

Bli en del av ett större mål: att möjliggöra fossilfrihet som driver samhället framåt.

VB Energi
Vi är ett miljö- och arbetsmiljöcertifierat energiföretag som rymmer elförsäljning, fjärrvärme, eldistribution och drift av vattenkraftstationer. Hos oss får du vara med och forma framtidens smarta energisamhälle. Vi vill visa vägen mot en hållbar framtid och stimulera till ett klimatsmartare liv på alla plan. Detta kräver nya perspektiv, konkreta förändringar och en vilja att göra skillnad.

God arbetsmiljö
Vi arbetar kontinuerligt med att säkerställa en säker och bra arbetsmiljö som ger rätt förutsättningar för dig. Vi är övertygade om att friskvårdssatsningar är betydande för att skapa ett trivsamt arbetsklimat och förebygga ohälsa. Vi strävar efter att blir regionens bästa arbetsgivare!

Utvecklingsmöjligheter
Det är viktigt för oss att du varje dag får ta dig an utmaningar, känna stöd från kollegorna, lyckas med uppdrag, och upptäcka nya möjligheter. På så sätt växer vi hela tiden - tillsammans.

Ett meningsfullt arbete
Genom din kunskap och kompetens gör du skillnad för våra kunder och bidrar till en hållbar samhällsutveckling. Så oavsett vilken roll du har hos oss, så gör du något bra för framtiden!

Kanske är du vår framtida kollega? Varmt välkommen till oss.

ADRESS
VB Energi
Svetsarevägen 4, 771 42 LUDVIKA
Västmannavägen 5, 737 40 FAGERSTA

Telefon: 0240-876 00 (växel)

Yrken

Program

Yrkesutbildning
Högskoleutbildning
Högskoleingenjör