Älvdalens Utbildningscentrum AB

ÄLVDALENS UTBILDNINGSCENTRUM

är en fristående gymnasieskola med riksintag och internat, en timmes bilfärd från fjällen, med gångavstånd till skog och älv. Det är en perfekt plats för att gå en yrkesutbildning inom äventyr, sportfiske, skog och jakt.

ÄVENTYRSGYMNASIET
FISKEGYMNASIET
NATURBRUKSPROGRAMMET | NATURTURISM

På Äventyrsgymnasiet lär du dig leda upplevelser inom skidåkning, mountainbike, paddling och klättring. Fiskegymnasiet ger spetskompetens inom sportfiskebranschen. Jobben finns i besöksnäringen, på turismanläggningar och på företag som arran-gerar upplevelser. Våra naturturismutbildningar är bland de bästa i landet. Vi har utbildat inom området i 30 år och har stabila samarbeten med flera stora företag i besöksnäringen.

SKOGSGYMNASIET
JAKTGYMNASIET
NATURBRUKSPROGRAMMET | SKOGSBRUK

På Skogsgymnasiet blir du skördarförare samtidigt som du lär dig om skogens ekosystem och om hållbart brukande. Jaktgymnasiet ger yrkeskunskaper inom jakt- och viltvård, skotarkörning och skogsvård. Våra skogliga utbildningar passar alla som älskar skogen och vill jobba inom skogen i framtiden. Båda utbildningarna leder till jobb som maskinförare och till vidarestudier inom skog eller jakt, till exempel till skogsmästare.

Upptäck våra övriga utbildningar:
TRANSPORTGYMNASIET • BYGG- OCH MASKINGYMNASIET
se filmer och läs mer på www.alvdalen.com.

ADRESS
Älvdalens Utbildningscentrum AB
Buskoviusvägen 7
796 22 ÄLVDALEN

Telefon: 0251-597 000

Program

NB – naturturism - Äventyrsgymnasiet
NB – naturturism - Fiskegymnasiet
NB – skog - Jaktgymnasiet
NB – skog - Skogsgymnasiet
BA – anläggningsfordon - Bygg- och Maskingymnasiet
FT – transport - Transportgymnasiet