Järvsögymnasiet

En kreativ, medveten och modig skola

På Järvsögymnasiet drivs vi av vår vision och vår energi för att göra skillnad för varje elev. Att vara en kreativ och medveten skola. För att vara kreativ och medveten krävs ofta mod. Mod att göra skillnad.

Vi vill ge våra elever en stabil grund med flera valmöjligheter efter gymnasiet. Vi sätter tydliga personliga mål för att skapa bästa tänkbara förutsättningar för varje elev, det här är en självklar utgångspunkt för oss. För att nå dit krävs kreativa och medvetna val, från såväl elev som skola. Varje utbildning på Järvsögymnasiet genomsyras av våra tre ledord: kreativitet, medvetenhet och entreprenörskap.

Med engagerade lärare, ett bra schema och en lugn arbetsmiljö skapar vi trygghet och mindre stress. Låter det intressant? Då är Järvsögymnasiet något för dig.

Det ska vara roligt att studera och utvecklas och här i Järvsö finns de bästa förutsättningarna för just det. Här kan du ta dig till toppen på Kebnekaise, genom att välja kursen fjällguide på det individuella valet! Eller varför inte bli en entreprenör inom teknik, media eller turism. Oavsett vilken utbildning du väljer så har du tre roliga, stimulerande och utvecklande år framför dig.

Järvsögymnasiet har fyra nationella program med egna profiler som alla har stark förankring i Järvsö och ligger i tiden för att möta framtidens behov och utmaningar. Skolan har riksintag på alla utbildningar och alla utbildningar ger högskolebehörighet.

  • Affärsutveckling (HT)
  • Äventyr (NB)
  • Estetisk media (ES)
  • Teknisk media (TE)
  • Ingenjörsvetenskap (TE)
  • Djurvård med naturvetenskaplig profil (NB)

Välkommen till Järvsögymnasiet!

ADRESS
Järvsögymnasiet
Stationsgatan 27, 827 50 Järvsö

Telefon: 0651 – 121 31

Program

Hotell- och turismprogrammet
Affärsutveckling och turism
Äventyrsturism

Estetiska programmet
Digital medieproduktion

Teknikprogrammet
Digital medieproduktion
Ingenjörsvetenskap