Taserudsgymnasiet

Välkommen till Taserudsgymnasiet

Är du framtidens bilmekaniker, undersköterska, rörmokare, elektriker eller kanske försäljare …? Då ska du välja något av de yrkesförberedande programmen som finns på Taserudsgymnasiet. Vi tycker det är viktigt att ge dig rätt förutsättningar så att du känner dig redo att hoppa in i yrkeslivet efter studenten.

Taserudsgymnasiet erbjuder också möjlighet att studera inom Introduktionsprogrammen.

Din yrkesframtid är viktig för oss
Våra program jobbar nära branschen med många olika typer av företag, det gör att du tidigt får träffa din framtida arbetsgivare och bilda dig en uppfattning om yrket.

Taserudsgymnasiet är en certifierad av flera olika typer av branscher, det är en kvalitetsstämpel som bygger på ett nära samarbete mellan arbetsliv och skola.

Skolans lokaler
I Taseruds lokaler har vi allt under ett och samma tak: cafeteria, bibliotek, skoladministration, skolsköterska, kurator, matsal, lektionssalar och idrottshall. Skolan ligger lite i utkanten av Arvika med bra förbindelser till centrum och nära kollektivtrafik.

Våra sociala medier
Du har väl inte missat att vi finns på sociala medier? Där delar vi med oss mer om vad som händer på Solberga. Vi finns på instagram och facebook.