Länsförsäkringar Blekinge

Ett bolag där du kan utvecklas

Det finns många banker och försäkringsbolag i Sverige, men inget som Länsförsäkringar Blekinge. Vi finns nämligen bara till för våra kunder i Blekinge. För att även i framtiden kunna erbjuda de allra bästa produkterna, tjänsterna och servicen behöver vi anställa rätt personer. Kanske är det just dig vi söker?

Länsförsäkringar är ett av Sveriges mest kända varumärken och finns i hela landet med sammanlagt 23 lokala bolag. Våra kunder blir också automatiskt våra delägare, så det ligger alltid i vårt intresse att göra det så tryggt och bra som möjligt för dem i deras vardag.

Fördelen med att vara ett lokalt bank- och försäkringsbolag är att vi finns nära kunderna på riktigt. Om något skulle hända så är vi aldrig långt borta. Samtidigt engagerar vi oss i samhället, sponsrar ungdomsidrott och arbetar med företagsutveckling. Allt för att Blekinge ska fortsätta växa och må bra.

Vi som arbetsgivare
Att arbeta här är på många sätt som att vara kund. Vi bryr oss om vår personal och vill bidra till ett hållbart arbetsliv. Vi har en öppen arbetskultur där mångfald och jämställdhet är viktiga frågor. Våra värdeord laganda, tillgänglighet och mod genomsyrar oss i våra möten med kunder och medarbetare.

www.lansforsakringar.se/blekinge

Utvecklingsmöjligheter
Hos oss hittar du många olika yrkesroller. Allt från besiktningsman till säljare eller jurist. Om du är nyfiken på att arbeta här, vill vi att du har minst gymnasieutbildning. Vissa jobb kräver eftergymnasial utbildning, exempelvis inom ekonomi eller juridik. Men många medarbetare utbildas också kontinuerligt inom bolaget och ofta kan du jobba vidare i andra yrkesroller.

Om du är högskole- eller universitetsstudent finns dessutom möjlighet att arbeta i vår studentpool. En bra start för dig som vill få en inblick i arbetslivet och en möjlighet att lära dig bank- och försäkringsbranschen.

Låter det som något för dig? I så fall är du välkommen till oss på Länsförsäkringar Blekinge!