Roxtec

Jobba på ett världsledande företag

Vi på Roxtec skapar och säljer tätningssystem för kabel- och rörgenomföringar. Med smarta lösningar hjälper vi kunder i hela världen att förbättra sin säkerhet, effektivitet och lönsamhet.

Roxtec startade i Karlskrona 1990 med uppfinningen av Multidiameter™. Det är vår finurliga lösning med avskalbara moduler som gör att tätningarna passar kablar och rör i olika storlekar. Vi fortsätter att utveckla nya lösningar för att täcka in alla behov av tätning kring kablar och rör.

TRYGG OCH SÄKER DRIFT
Våra kabel- och rörgenomföringar används i allt från tåg, telekomnät och vindkraftverk till oljeplattformar och kryssningsfartyg – överallt där kablar och rör dras genom golv, väggar, tak, skott, däck eller elskåp. Våra produkter har gjort stor succé eftersom de skyddar mot vatten, eld, gas, sand, damm, ormar, insekter, buller, vibration och elektromagnetisk störning. Vi har också tagit fram lösningar som ger ett effektivt skydd vid kortslutning eller blixtnedslag.

UTVECKLING OCH TESTNING
Som experter inom tätningsteknik samarbetar vi med våra kunder när vi utvecklar produkter. Vi tar reda på vilka krav som gäller och hittar gärna på något nytt som förhindrar läckage och löser deras problem. Det handlar inte bara om att uppfinna och tillverka, utan också om att testa tätningarna i vårt test- och brandlabb så att de garanterat håller högsta kvalitet.

KUNDSERVICE I ALLA LÄGEN
Vår omtalade framgång och tillväxt bygger på kunskap, engagemang och kundfokus. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och utbildning och ser dessutom till att hjälpa våra kunder med allt från planering och kvick logistik till utbildning av installatörer ute i fält. Vi erbjuder till exempel säkerhetsinspektioner över hela världen samt flera olika digitala lösningar, exempelvis ett onlineverktyg som hjälper konstruktörer att välja produkter och designa genomföringar.

GRÄNSLÖSA MÖJLIGHETER
Det kanske allra mest spännande med Roxtec är att vi och våra kunder hela tiden upptäcker nya användningsområden för våra säkerhetsprodukter. Därför får vi jämt lära oss om nya branscher och etablera oss på fler platser i världen. Vi har vuxit i snabb takt och är nu representerade på fler än 80 marknader. Vår globala organisation är energisk, dynamisk och positiv och erbjuder dig som börjar jobba här ett liv med både oanade karriärvägar och internationella kontakter.