Billerud Gävle Bruk

Nyfiken på att jobba i en hållbar produktion?

Vill du vara en del av något större och arbeta med förnybara, återvinningsbara och klimateffektiva material? På Billerud finns jobb för dig med intresse för teknik, problemlösning och hållbar utveckling. Hos oss kan du jobba med allt från produktion till administration, ekonomi, inköp, IT, logistik och laboratoriearbete. Läs mer om fyra spännande roller hos oss där vi behöver dig i framtiden.

Ingenjör – Skapa framtidens produktion!
För dig som vill analysera tekniska problem och bidra till en ännu bättre produktion är rollen som ingenjör perfekt. Du kan jobba på olika avdelningar beroende på vad du studerar vidare inom efter gymnasiet. Till exempel kemi, automation, fysik eller energisystem. En bra bakgrund för en framtid som ingenjör är Teknik- eller Naturvetenskapliga programmet!

Automationstekniker – Variation i vardagen!
Arbeta med felsökning och reparationer av instrument- och elutrustning i en miljö där ny och gammal teknik möts. Som automationstekniker har du värdefulla och efterfrågade kunskaper i ett spännande arbete. En bra bakgrund för en framtid som automationstekniker är El- och energiprogrammet!

Processoperatör – Bli en del av skiftlaget!
Som processoperatör på Billerud kombinerar du övervakning med fysiskt arbete, där problemlösning och samarbete är en självklar del av din vardag. Arbeta i skift och nyttja längre ledigheter för att utforska världen eller följa dina passioner på fritiden. En bra bakgrund för en framtid som processoperatör är Industritekniska programmet inriktning process!

Mekaniker – Lös kluriga problem!
Bli en del av teamet som felsöker och reparerar maskinutrustning i produktionen, både förbyggande och akut. Mekanikerrollen på Billerud är perfekt för dig som vill arbeta praktiskt med problemlösning. En bra bakgrund för en framtid som mekaniker är Fordons- eller Industritekniska programmet!

ADRESS

Billerud Gävle Bruk
801 81 Gävle

Besök: Korsnäsvägen 183

Telefon: 026 - 15 10 00