Attendo

Jobba som undersköterska på Attendo

Attendo behöver fler undersköterskor/vårdbiträden som kan vara med och utveckla välfärden tillsammans med oss. Som undersköterska/vårdbiträde på Attendo kan du arbeta hos äldre på något av våra äldreboenden Attendo Sudergården, Attendo Terranova och Attendo Regementsgatan som är ett livsstilsboende med inriktning Kultur och Nöje.

Arbeta nära människor
Som undersköterska i våra verksamheter arbetar du nära människor som är i behov av vård och omsorg för att skapa en meningsfull vardag med individen i centrum. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på vart du arbetar men det är viktigt att du har ett stort intresse och engagemang av att arbeta med människor.

Var med och påverka Hos Attendo arbetar du nära din chef och är med och påverkar utvecklingen av din arbetsplats. Förutom det dagliga arbetet som undersköterska är du med och tar fram idéer för att förbättra verksamheten. När du börjar hos oss får du en individuell introduktionsplan och en handledare som introducerar dig i företaget och vårt arbetssätt.

Utvecklas som undersköterska
På Attendo har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll som undersköterska, och göra karriär inom företaget. Attendo är idag en av de största arbetsgivarna inom äldreomsorg och vi satsar på att vara marknadens bästa arbetsgivare. Vi erbjuder en trygg anställning, och vi är medvetna om hur viktig trivseln är för en bra arbetsprestation, därför arbetar vi alla tillsammans systematiskt för en god arbetsmiljö.

ADRESS

Attendo Regementsgatan
Regementsgatan 19, 621 50 VISBY

Attendo Sudergården
Suderkvior 16, 623 35 BURGSVIK

Attendo Terranova
Terranovavägen 20, 621 53 VISBY

Yrken

Undersköterska
Verksamhetschef
Äldrepedagog
Specialister inom stödfunktioner såsom HR, kvalitet och ekonomi.

Program