Coop Gotland

Hur ser din framtid ut? Står du på tröskeln in i arbetslivet eller har du nya planer på gång? Är du intresserad av att arbeta med människor och mat? Gillar du att ge bra service och vill vara med på en arbetsplats som sticker ut och gör skillnad? Kanske finns ditt framtida arbete inom Coop Gotland?

Coop Gotland ägs av cirka 32 000 medlemmar. Coop Gotland är en kooperativ ekonomisk förening. Kooperation innebär att vi ägs av våra medlemmar. Det betyder att alla de du möter i ditt dagliga jobb som har ett medlemskort är delägare i den organisation du arbetar för!

De flesta arbetar på butik som butikssäljare men det finns även ledaruppgifter på olika nivåer. I vår bransch söker vi människor med sinne för affärer, mat och matlagning samt intresse för att arbeta för och med människor. Ett omväxlande arbete med möjlighet att växa. Du som trivs med detta omväxlande arbete har stora möjligheter att göra karriär på arbetsplatsen. Vi har en organisationsform som tar tillvara på talanger och gör det möjligt att växa inom Coop. Vi erbjuder också internutbildningar inom våra varuområden, säkerhet och ledarskap.